Voorjaarsvakantie op Texel

Voorjaarsvakantie op Texel

Voorjaarsvakantie op Texel

Heb jij al plannen voor de voorjaarsvakantie? Vier de voorjaarsvakantie op Texel. Heb je zin om een paar dagen eropuit te gaan maar geen zin in urenlang reizen? Texel is altijd een goed idee en je bent er zo! Lekker uitwaaien op het strand, lammetjes kijken en genieten van de eerste zonnestralen.

De vogels beginnen weer te zingen, de sneeuwklokjes komen boven de grond en met een beetje mazzel laat de voorjaarszon zich regelmatig zien. En het grote voordeel van de voorjaarsvakantie op Texel is dat het nog niet zo druk is. 5 Tips voor je voorjaarsvakantie op Texel:

  1. Lammetjes knuffelen

De voorjaarsvakantie is bij uitstek geschikt voor het knuffelen van lammetjes! De lammertijd is volop in gang. Voor een instant blij gevoel hoef je alleen maar naar de dartelende lammetjes in de wei te kijken. Bij Schapenboerderij Texel mag je de lammetjes knuffelen en wie weet ben je wel getuige van de geboorte van een lammetje.

  1. Sneeuwklokjes spotten

Wanneer de sneeuwklokjes boven de grond verschijnen dient het vroege voorjaar zich aan. Je vindt deze prachtige, dappere klokjes op veel plekken op Texel maar in de Dennen staan wel de meeste sneeuwklokjes. Rondom de barbecueplaats aan de randweg vormt zich een wit tapijt van sneeuwklokjes tussen de bomen.

  1. Uitwaaien op het strand

Tijdens de voorjaarsvakantie op Texel kun je lekker uitwaaien op het strand om vervolgens te genieten op het terras van een strandpaviljoen van een heerlijk kopje koffie of warme chocolademelk met slagroom!

  1. Excursie

Ga op pad met de boswachter en ontdek de ontluikende Texelse natuur. Er worden diverse excursies en activiteiten georganiseerd in de voorjaarsvakantie op Texel. Een overzicht vind je op Texelagenda

  1. Fietsen op Texel

De wind door je haren voelen, de zonnestralen op je gezicht en onderweg geniet je van de prachtige natuur om je heen. Texel ontdek je het beste per fiets. Er zijn vele fietsroutes. Over 170 kilometer paden en wegen ligt een fietsroutenetwerk met 57 knooppunten en 16 informatiepanelen. Dus geen gedoe met ingewikkelde routebeschrijvingen maar gewoon genieten!

Enthousiast geworden en wil je weten of er nog iets beschikbaar is op Texel? Je checkt het hier: https://verhuurservicetexel.nl/accommodaties

Fijne voorjaarsvakantie!

Strand op Texel

Voor de strandliefhebbers wacht er aan de westkant ruim 30 kilometer zandstrand. Je hoeft niet urenlang in de file te staan om vervolgens…

Fietsen op Texel

Texel is de fietsbestemming bij uitstek. Het netwerk van fietspaden is zeer uitgebreid. Er is zelfs een fietspad buitendijks langs de…