Boek uw vakantie op Texel rechtstreeks en ontvang een cadeautje!

boek je vakantie op Texel en ontvang een cadeautje

Boek uw vakantie op Texel rechtstreeks en ontvang een cadeautje!

Boek nu uw vakantie op Texel rechtstreeks via Verhuurservice Texel en ontvang een cadeautje!

Vele gasten keren jaarlijks weer terug, soms zelfs meerdere keren per jaar. Super fijn natuurlijk. Om alle trouwe gasten een beetje extra in de watten te leggen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe (Texelse) samenwerking. 

En die heb ik gevonden: Chocolaterie Smidt in Den Burg is een ambachtelijk familiebedrijf waar alles zelf wordt gemaakt van de beste ingrediënten. Het resultaat zijn heerlijk verse bonbons en andere chocolade producten. Samen met hen heb ik iets uitgezocht waarvan wij denken dat dit bij de meeste mensen goed in de smaak zal vallen. 

Vanaf nu krijgt iedereen die een vakantie op Texel rechtstreeks boekt bij Verhuurservice Texel een cadeaubon waarmee je een doosje unieke "Kusjes van Texel" op kunt halen bij Chocolaterie Smidt op Texel. Super lekker en ze zien er ook nog eens uit om te zoenen.

Ik ben benieuwd of jij zo’n doosje hebt opgehaald tijdens je vakantie op Texel en natuurlijk wat jij er van vond.

Kusjes van Texel

♥ Sigrid

Stalletjes op Texel

Texel tip: Stalletjes op Texel. Langs wegen en fietspaden staan veel verkoopstalletjes met lokale producten. Het aanbod van deze stalletjes…

Watersport op Texel

Met zoveel water om ons heen kan het natuurlijk niet anders dan dat er een groot aanbod is van watersportactiviteiten. Golfsurfen,…